Onze diensten...

Een overzicht van onze diensten...

01

Platte daken

Zowel nieuwbouw als renovatie vormen geen probleem. Wij voeren zowel werken uit met EPDM-rubber, alsook met roofing. Er wordt enkel gewerkt met topkwaliteit voor zowel rubber als roofing. Voor EPDM-rubber doen wij beroep op de fabrikant Resitrix, die met de Resitrix SKW Full bond het neusje van de zalm heeft als het op rubber aankomt. Voor roofingwerken doen wij beroep op de fabrikant Icopal. Zij zijn sinds jaar en dag een topspeler op de markt. De Icopal Polar Top is een roofing met een dikte van 4,5mm met zowel groene als grijze leislag.
Al onze werken gebeuren volledig volgens de regels der kunst en volgens de voorschriften van de fabrikant. Dakwerken Biermans is een erkend plaatser van Resitrix. Door een interne opleiding bij de fabrikant hebben wij het certificaat van erkend plaatser ontvangen. De mogelijkheid bestaat ook om alvorens EPDM-rubber of roofing te plaatsen uw plat dak volledig te isoleren. De dikte van de isolatie is te kiezen door de klant. Weet dat u steeds in aanmerking kan komen voor dakisolatiepremies. De platte daken worden steeds afgewerkt met een aluminium of polyester dakrandprofiel (door u te kiezen) of met een zinken profiel met kraal.

02

Hellende daken

Zowel het renoveren van uw bestaand hellend dak, als het volledig nieuw timmeren en afwerken van het dak van uw nieuwbouwwoning zijn geen enkel probleem. U heeft de keuze uit een groot gamma van pannen en leien. De klassieke stormpan, tegelpannen, vlakke pannen, leien, enz. Kortom, de keuze is aan U Bij renovatie worden de bestaande pannen weggenomen, eventueel geïsoleerd, nieuw onderdak, nieuwe tengellatten en panlatten en een dakbedekking naar keuze.

03

Daktimmer

Het dak van uw nieuwbouwwoning timmeren alsook de volledige timmer van uw bestaande woning renoveren. Voor beide kan u bij ons terecht. Wij werken met hout van zeer hoge kwaliteit. Ook kan een deel van de daktimmer gerenoveerd worden. Indien bepaalde delen nog in goede staat zijn worden enkele de slechte delen vervangen.

04

Isolatiewerken

De dag van vandaag draait alles om isolatie. Wilt u de nieuwe isolatienormen halen of uw stookkosten doen dalen, dan kan U bij ons terecht. Voor zowel platte daken als hellende daken bieden wij u de gepaste oplossing. Wij helpen u ook door de administratieve rompslomp zodat u zonder zorgen de premies kan ontvangen waar u recht op heeft.

05

Zink- en koperwerken

De bekleding van uw bakgoot met zink vernieuwen, een dakrand in een zinken profiel met kraal, zinken of koper hanggoten en afvoerbuizen, wij zijn uw partner voor deze delicate werken.

06

Hang- en bakgoten

Bent u het beu uw kroonlijst of bakgoot te schilderen? Of wil u van de P.V.C. bekleding af? De mogelijkheid bestaat uw bakgoot te bekleden met Rockpanel, Trespa, Eternit,... Deze bekledingen zijn zeer onderhoudsvriendelijk en hoeven niet meer geschilderd te worden. Er is een grote waaier... ook het timmeren van een sierkroonlijst of het bekleden van uw kroonlijst in hout (Padouk, Cedar, Afromosia,...) behoort tot de vele mogelijkheden.

07

Sanitair

Algemene sanitairwerken, zowel nieuwbouw als renovatie behoren ook tot onze brede waaier aan diensten. Van het plaatsen van uw waterleiding, tot het vervangen van een douchekraan, het installeren van uw nieuwe douche. U kan hiervoor steeds bij ons terecht.

08

Gevelbekleding

Wij voeren alle type gevelbekledingen uit al dan niet voorzien van isolatie. Deze gevelbekledingen kunnen bestaan uit leien, gevelplaten (Rockpanel, Trespa, Eternit) alsook duurzame houten gevelbekledingen. In samenwerking met vaste partner Verpoorten NV kunnen wij u ook adviseren in gevelbekleding met sierpleister. Door onze lange know-how kunnen wij perfect adviseren bij het kiezen van de juiste materialen en kleuren voor een maximaal resultaat!

Enkele referenties bekijken?

Onze realisaties